Workshops met de Happy Kids Massage methode

Workshop Happy Kids Massage voor professionals.
“Kinderen die elkaar masseren, slaan elkaar niet.”
Onderlinge Kindermassage met de Happy Kids Massage methode. Deze methode staat voor: Liefdevolle, respectvolle, gewenste aanraking met aandacht. Het wordt over de kleding heen gegeven. Onderlinge kindermassage leert kinderen om elkaar op een positieve manier aan te raken: handen die masseren in plaats van handen die slaan. Onderlinge kindermassage wordt al jaren in meer dan 40 landen over de hele wereld succesvol ingezet op scholen, buitenschoolse opvang (bso), naschoolse opvang en kinderdagverblijven. In Zweden maken scholen en kinderdagverblijven er al enkele jaren dagelijks tijd voor. Daar merkt men dat kinderen die elkaar positief aanraken respect voor elkaar ontwikkelen. De kindermassagespelletjes hebben niet alleen een heel positief effect op het groepsgevoel in de klas of dagverblijfgroep. Tactiele stimulatie heeft ook aantoonbaar positieve effecten op:
* De groei en de gezondheid
* Het welbevinden (lekker in je vel zitten)
* Het leervermogen
* Het lichaamsbesef
* Het vermogen tot sociaal gedrag
* Het communicatieve vermogen

De workshop is lekker praktisch van aard.

Wat mag je verwachten?
- Algemene uitleg/theorie over het effect van kindermassage
- Uitleg over alle grepen, die we meteen gaan oefenen
- De mogelijkheden over hoe je de kaarten kan toepassen. Dit met behulp van het boek waar zowel massageverhalen, kriebelliedjes en meerdere oefeningen in staan.
- Opbouw van het toepassen van kindermassage in een groep of klassikaal
- Hoe bedenk je zelf leuke massageverhalen met beschikbare materiaal?
- Inlog code voor nog meer bonus materiaal.
- Een certificaat van deelname

Bij de training horen ook de Happy Kids Massage kaarten: een unieke set kindermassage kaarten, geschikt voor een ieder die kinderen heeft tussen de 2 en 12 jaar of die hiermee werkt. Het pakket bestaat uit 25 verschillende massagekaarten met 20 verschillende grepen.

Happy Kids Massage Boeken zijn apart verkrijgbaar. Hierin staan nog meer kriebelliedjes, massagegedichtjes, oefeningen, kleurplaten en nog veel tips. Hiermee kan je meteen aan de slag om samen te relaxen en rust en balans te creëren. 

Basistraining (3 uur)
Prijs € 150,00 p.p. incl. Happy Kids Massage kaarten en online bonus materialen t.w.v. € 55,-

 

Teamtraining:
Wil je liever een training met het hele team volgen op jullie eigen locatie incl. het hele HKM pakket? Dan zijn de kosten € 495,- incl. 1 set materialen bestaande uit de Happy Kids Massage kaarten en de drie Happy Kids Massage boeken. Dit is exclusief reiskosten.