Mijn naam is Anouk.

In 2009 heb ik mijn eerste yogales (tijdens mijn zwangerschap) gevolgd bij Yoga-Leek-Roden de yogaschool van Myrinne Jordaan. Na de bevalling ben ik verder gegaan met Hatha Kashmir yoga. Inmiddels werd onze dochter groter en volgde ik samen met haar ouder-kind yoga bij "Zon in je buik" de yogaschool van Karin Romijn. Hier heb ik ontzettend van genoten.

 

Wie is Anouk?

Na bijna 20 jaar horecabedrijven gerund te hebben had 2018 voor ons als thema: “Minder is meer”. Ooit ben ik begonnen als leerling-kok bij Harro in de keuken. Na diverse omzwervingen op verschillende locaties in Nederland staan we nu weer samen op de keukenvloer. Als harroenanouk.nl cateren we bij onze gasten thuis.

Als  "Nouka" de kinderyoga juf ga ik "Op stap" (BSO & basisscholen), maar geef ik ook les op mijn eigen locatie.

In 2018 heb ik mijn kinderyoga docenten opleiding gevolgd bij Helen Purperhart van kinderyoga.nl in Almere.

 

Inmiddels heb ik bij Corina Elzenaar (de oprichtster en bedenkster) de trainers opleiding gevolgd van de Happy Kids Massage methode. Het initiatief van HKM wordt ondersteund door de landelijke stichting tegen zinloos geweld (moed.nl).

 

Sinds 2020 ben ik ook trainer van de "Schoolverlichting" methode. Dit initiatief van De Nieuwe Yogaschool is bedoeld om kinderen in Nederland de meerwaarde van yoga, meditatie en mindfulness te laten ervaren. Hierbij leer je stilte-oefeningen in de klas en blijf je dichtbij je zintuigen om te ontdekken dat er in jezelf altijd een stille plek is waar je naartoe kunt gaan.

In 2021 heb ik de 8-weekse mindfulness training gevolgd bij de Academie voor Mindful Teaching naar de methode van Eline Snel.

 

Namasté Anouk

 

Voor informatie ben ik bereikbaar via info@harroenanouk.nl

of via whats app 06-27134131

https://www.facebook.com/noukadekinderyogajuf/